Viora Reaction


SAMEN MET VIORA REACTION™ ZORGEN VOOR EEN STEVIGE HUID!


Er komt een moment dat u in de spiegel kijkt en de eerste rimpeltjes en kraaienpootjes ontdekt... Wat kunt u hier aan doen?


Viora Reaction:

Ongeveer 80% van de vrouwen krijgen er in min of meerdere mate te maken met cellulitits (sinaasappelhuid). Vaak komt dit door de slechte leefgewoontes van tegenwoordig en door onze genen. Wij bieden in onze salon cellulite behandelingen aan dat gedaan wordt met het Viora Reaction apparaat. Dit apparaat zorgt ervoor dat uw huid strakker wordt en vet plaatselijk verminderd wordt. Met 3 frequenties gecombineerd met vacuüms verhoogd de lokale bloedcirculatie en stimuleert de lymfedrainage.


Hoe werkt Reaction™?

Door ons drukke bestaan, de stress en naar mate wij ouder worden zullen de bestaande collageenvezels in onze lederhuid zwakker worden. Reaction™ werkt met bi-polaire radiofrequente energie. Deze Bi-RF energie van de Reaction™ verwarmt de lederhuid, waardoor collageenvezels gestimuleerd worden. Deze stimulatie maakt het collageen sterker en veerkrachtiger, waardoor uw huid steviger aanvoelt en uw rimpeltjes en kraaienpootjes minder zichtbaar zullen zijn!


Welke gebieden kunnen worden behandeld?

Skin tightening met de Viora Reaction geschikt voor het gelaat, waaronder kaaklijn, wangen, voorhoofd en de gevoelige zones rondom de ogen, nek, decolleté en bovenarmen.


Hoe lang duurt een behandeling?

Elke behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Dit is verder afhankelijk van het te behandelen gebied.


Is het veilig?

Ja, een behandeling met de Reaction™ is veilig, effectief en heeft geen nadelige bijwerkingen. Het handstuk van de Reaction™ beschikt over een koelingsmechanisme. Bovendien zal uw huidtherapeute een verkoelende gel op uw huid aanbrengen voor een maximaal comfort. Om tot een optimaal resultaat te komen zal uw huidtherapeute samen met u een persoonlijk behandelschema opstellen. Op basis van dit deskundige advies weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor het beste resultaat adviseren wij ongeveer 6 behandelingen en deze behandeling duurt per keer 30 a 60 minuten. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke wens en de mate van huid- verslapping. Om het doel te bereiken zult u er ook aan wat moeten bijdragen met bijvoorbeeld gezond eten en beweging. Voor meer informatie kunt u altijd bij ons binnen lopen of contact opnemen.