I-Lipo


De I-lipo ultra bevat vacuüm massage met infrarood laser voor huidverstrakking en cellulitis. De vacuüm massage verbetert de verwijdering van vrijgekomen vet en creëert een lymfedrainage. De vacuüm massage optimaliseert de infraroodlaser voor de absorptie in de dermis om collageen groei te bevorderen. Het resultaat is een slanker, strakker en gladder uitziende huid.


I-Lipo maakt gebruik van laag niveau laser technologie (LLLT) om het lichaam de natuurlijke proces te stimuleren voor het vrijgeven van de opgeslagen energie uit vetweefsel, krimpen de vetcellen en het levert de vormgeving van het lichaam waar uw patiënten om vragen.


I-Lipo is een revolutionaire, niet-invasieve vormgeving van het lichaam en vermindering van cellulitis. Deze technologie biedt gemakkelijk, veilig en pijnloos body contouring in amper 20 minuten, zonder operatie en zonder downtime. Deze niet-destructieve aanpak voor vetreductie kan gebruikt worden het hele jaar door op alle huidtypes.


Voor het beste resultaat adviseren wij ongeveer 6 behandelingen en deze behandeling duurt per keer 30 a 60 minuten. Om het een optimaal resultaat te geven zult u er ook aan wat moeten bijdragen met bijvoorbeeld gezond te eten hiervoor zullen wij u ook een lifestyle advies geven.

Met I-Lipo kunnen we specifieke plaatsen van het lichaam behandelen waar behoefte bestaat aan vetreductie en bodycontouring.

Meer dan 10% verdunnen op de plek die u wenst.


De I-Lipo kan gebruikt worden voor de volgende gebieden:


Voor meer informatie kunt u altijd bij ons binnen lopen of contact opnemen.