Over ons


Wij van Health Center Betuwe willen als organisatie onze gasten inspireren voor een optimaal welzijn. Op een respectvolle en betrokken manier waarbij de persoonlijke benadering centraal staat. Sinds Mei 2012 bieden wij onze diensten aan in de regio Leerdam.

Wij zijn een nieuwe organisatie in de healthbranche met als doelstelling dat onze medewerkers op een professionele, gepassioneerde en vriendelijke manier onze gasten adviseren en begeleiden om het gewenste resultaat te bereiken. Het doel is om dit in een plezierige en veilige omgeving te realiseren zodat onze bezoekers zich thuis voelen in ons health center.

Betrokkenheid, integriteit, respect en trouw zijn de kernwaarden van ons health center. Waarbij de klant centraal staat, wat resulteert in een excellente service.


Eerste bezoek

Bij uw eerste bezoek aan ons Health Center krijgt u eerst een intake met één van onze medewerkers, zodat samen met u doelen gesteld kunnen worden. Het gewenste resultaat behalen is natuurlijk zeer belangrijk.

Producten

Wij gebruiken bij Health Center Betuwe alleen producten en apparaten van hoogwaardige kwaliteit, zodat wij onze klanten de beste dienstverlening in deze sector kunnen verlenen.

Kwaliteit

Health Center Betuwe werkt alleen met gekwalificeerd personeel. Van onze medewerkers mag u hetzelfde verwachten als het gaat om kwaliteit en professionaliteit.