Microdermabrasie


Wat is Diamond Peel microdermabrasie?

Microdermabrasie (Diamond Peel) is een veilige huidvernieuwingsprocedure die de huid ‘polijst’ en stimuleert, gebruik makend van lasergesneden diamanten om de dode huidcellen te verwijderen en de groei van gezonde cellen te favoriseren.

De huid wordt voorzichtig afgeschaafd. Daardoor wordt de huid gladder, er ontstaan minder verstoppingen, de huid raakt beter doorbloed en er wordt in beperkte mate collageen, ofwel het steunweefsel van de huid, aangemaakt. De huid wordt daardoor weer in een goede conditie gebracht. Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met andere behandelingen om een optimaal resultaat te creëren.Aandoeningen die behandeld kunnen worden met microdermabrasie zijn:


Microdermabrasie is uiterst effectief bij de volgende huidindicaties:
De behandeling is als volgt opgebouwd:


Meestal zult u na de eerste behandeling al verbetering in de structuur en het uiterlijk van uw huid bemerken. De huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling. De huid zal aanvoelen alsof u te lang in de zon heeft gezeten. De huid kan tot twee dagen na de behandeling rood zien. Houdt u hier rekening mee met het plannen van uw afspraak. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na twee dagen gaan schilferen. Na de microdermabrasie behandeling kunt u in feite gewoon weer aan het werk. Sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt ten strengste afgeraden i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de microdermabrasie behandeling.Wat moet ik thuis doen om de resultaten te bevorderen?

Het is raadzaam tijdens de kuur thuis de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken.

Wij kunnen u daarin adviseren.Contra-indicaties

Diabetes, virale letsels, herpes simplex, gordelroos, eczeem, dermatitis, rosacea, gebruik bloedverdunners, huidkanker, auto-immuunziekten, vitiligo, couperose en de door de zon verbrande huid.