Fractionele Laser

Lumenis ResurFX 

De ResurFX is ’s werelds enige True Fractional niet-ablatieve Erbium:Glass laser. Door zijn gepatenteerde CoolScan techniek en de razendsnelle scanner biedt de ResurFX een full-face behandeling in nog geen 20 minuten. 

In tegenstelling tot andere technieken gaat men slechts 1 keer over het te behandelen oppervlak, omdat de energiedichtheid vele malen hoger is door effectief gebruik van de scanner. Deze zorgt ervoor dat de gefocusseerde energie uit de laser in kleine puntjes wordt neergezet. De CoolScan techniek zorgt ervoor dat de puntjes nooit direct naast elkaar worden gezet zodat er geen heat-stacking kan ontstaan en er geen kans is op verbrandingen!

Door deze techniek is het eindelijk mogelijk om effectief striae te behandelen en veel andere indicaties waaronder  acne littekens en verkleuringen in het gezicht. Doordat de energie zo hoog is kan de laserstraal diep in de dermis doordringen om daar zijn werk te doen. Door collageen in de diepere huidlagen krijg je waanzinnige resultaten in slechts 1 tot 3 behandelingen. Textuurverbetering en het direct verwijderen van alle verkleuringen (oppervlakkige vaatjes en pigment) benodigd slechts 1 pass per behandeling. 

De laser beschikt over contact koeling voor comfortabel behandelen van de patiënt en verbruikt totaal GEEN disposables. 

Indicaties 

Fractional Skin Resurfacing, niet-ablatief  
Skin Rejuvenation  
Striae  
(Acne) littekens  
Facelift  
Verkleuringen  


Voordelen  

Tot 500 spots/m2  
Uniek systeem, geen matrix “stamping”  
Mobiel  
Geen disposables  
Contact koeling  
Licht handstuk met ingebouwde scanners  
Korte leercurve  
Erbium:Glass 1565nm fiber laser  
600 instelbare patronen